Met taxi Danny Arnhem naar het Openluchtmuseum Arnhem

Dagje uit naar Openluchtmuseum Arnhem, maar u wilt niet zelf  rijden?

Taxi Danny Arnhem brengt u en uw gezin snel en comfortabel naar het Openluchtmuseum in Arnhem. Altijd voor het scherpste tarief.

“Heel leerzaam en boeiend! De kinderen hebben genoten”

Openluchtmuseum Arnhem

Met Taxi Danny Arnhem begint uw dagje naar het Openluchtmuseum Arnhem uit in alle luxe

Taxi Danny Arnhem beschikt over diverse auto’s en taxibusjes. Zo kunnen we u en uw familie altijd snel en comfortabel naar Burgers’ Zoo brengen. Onze taxi’s zijn voorzien van alle luxe en onze chauffeurs zijn erop getraind om u zo comfortabel mogelijk naar uw bestemming te vervoeren. Luxe hoeft niet duur te zijn. Bij Taxi Danny Arnhem gaat iedereen als een VIP op reis. Taxi Danny Arnhem staat voor u klaar. Taxi Danny Arnhem brengt je snel en comfortabel naar het Openluchtmuseum Arnhem.

Onze taxi’s zijn van recent bouwjaar en voorzien van alle gemakken zoals:

  • navigatie,
  • airconditioning,
  • extra beenruimte,
  • lederen bekleding
  • Rookvrij
Openluchtmuseum Arnhem

Het Openluchtmuseum Arnhem

Het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem laat de geschiedenis van Nederland zien. Authentieke gebouwen, voorwerpen en ware verhalen nemen je mee op een reis door de tijd. Van twee eeuwen geleden tot heel recent. De mensen van het museum lijken zo uit het verleden te zijn weggelopen. Je kinderen kunnen  ‘aan het werk’ op het kindererf of toch liever spelen ze op het mooie Zaanse plein? Eten is er uiteraard ook. Poffertjes met poedersuiker, stevige huisgemaakte soep, of toch die verse krentenbol van de bakker? En hoe reizen we vandaag? Pak de historische tram of wandel door de tijd. Taxi Danny Arnhem brengt je van en naar het Openluchtmuseum Arnhem zodat je na een hele dag lopen comfortabel plaatst kunt nemen in 1 van onze taxi’s.

Goedkoopste luchthaven service van Arnhem - Taxi Danny Arhem
Goedkoopste luchthaven service van Arnhem - Taxi Danny Arhem
Goedkoopste luchthaven service van Arnhem - Taxi Danny Arhem