Taxi Arnhem Weeze Airport tegen het laagste tarief.

Taxi naar Weeze Airport vanuit Arnhem nodig?

Taxi Danny Arnhem is dé luchthaven service voor de regio Arnhem. Snel en comfortabel naar alle luchthavens en altijd de scherpste tarieven. 
 
 

Staat uw vliegveld er niet bij? Vraag ons gerust om een aanbieding op maat naar alle luchthavens in Europa

Wij bieden u de voordeligste taxi service van de regio Arnhem voor vervoer van en naar diverse luchthavens nationaal en internationaal. Wanneer u reist met Taxi Danny Arnhem dan bent u verzekerd van een comfortabele reis tegen een laag tarief. Al meer dan 15 jaar brengt Taxi Danny u veilig naar alle bestemmingen. Taxi Danny Arnhem staat 24/7 voor u klaar. U geeft ons uw vluchtnummer en wij zorgen dat we op het moment dat u landt klaar staan om u weer snel en veilig naar huis te brengen. Boek meteen uw vervoer naar uw luchthaven

Reserveren = korting! 65% korting op alle ritten naar vliegvelden!

Taxi Arnhem Weeze Airport

Met Taxi Danny Arnhem begint uw reis naar Weeze Airport in alle luxe

Taxi Danny Arnhem beschikt over diverse auto’s en taxibusjes. Zo kunnen we u altijd snel en comfortabel naar het vliegveld brengen. Onze taxi’s zijn voorzien van alle luxe en onze chauffeurs zijn erop getraind om u zo comfortabel mogelijk naar uw bestemming te vervoeren. Luxe hoeft niet duur te zijn.Bij Taxi Danny Arnhem gaat iedereen als een VIP op reis. Taxi Danny Arnhem, de Taxi Arnhem Weeze Airport specialist staat voor u klaar.

Taxi Danny Arnhem verzorgt vervoer naar o.a.: Schiphol Airport, Rotterdam The Hague Airport, Eindhoven Airport, Lelystad Airport, Brussels Airport, Düsseldorf Airport, Frankfurt Airport en Köln Bonn Airport

Onze taxi’s zijn van recent bouwjaar en voorzien van alle gemakken zoals:

  • navigatie,
  • airconditioning,
  • extra beenruimte,
  • lederen bekleding
  • Rookvrij
Goedkoopste luchthaven service van Arnhem - Taxi Danny Arhem
Goedkoopste luchthaven service van Arnhem - Taxi Danny Arhem
Goedkoopste luchthaven service van Arnhem - Taxi Danny Arhem

Informatie over Weeze Airport

Meer weten voor vertrek


Duty-Free / Travel-Value

Als u belastingvrij wilt inkopen, dient u rekening te houden met het onderscheid tussen duty-free en travel value.
De inkoop van duty-freeartikelen is alléén mogelijk voor reizigers met een bestemming buiten de EU of op de Canarische Eilanden. Als uw reisbestemming binnen de EU ligt, kunt u gebruikmaken van de travel-value-aanbiedingen. Tabaksartikelen mogen echter niet meer belastingvrij aan reizigers binnen de EU worden verkocht.
U vindt de duty-free- en travel-valuewinkel in de vertrekhal op de eerste verdieping, na de veiligheidscontrole.

Fast Track

Ga door de Fast-Track-Lane om de security checks sneller te bereiken. Alle passagiers met een Business Plus ticket kunnen deze service gratis gebruiken.Alle andere passagiers kunnen een Fast-Track ticket kopen voor slechts € 5 bij de informatiebalie in de terminal.


Inchecken

Afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij waarmee u reist, dient u zich ongeveer 120 minuten vóór het vertrek bij de incheckbalie te melden.


Informatiebalie

Heeft u vragen over de luchthaven, de heenreis of het parkeren? De informatiebalie bevindt zich op de begane grond van de terminal. Voor meer informatie kunt u het nummer +49 (0) 28 37 / 66 61 11 bellen of een email schrijven aan terminalinfo@airport-weeze.com. Ons informatieteam helpt u graag verder. Bij vragen over uw ticket, uw boeking of uw geboekte vlucht neem a.u.b. direct contact op met uw reisbureau of luchtvaartmaatschappij.


Internet

Gratis WiFi op Airport Weeze! 

 

Passagiers en bezoekers kunnen in de terminal met hun smartphone, laptop of tablet 60 minuten gratis internetten en hebben daarna toegang tot Premium WLAN

In de hele terminal, zowel de vertrek- als de aankomsthal bevinden zich hotspots voor uw draadloze internettoegang via WiFi.

Het werkt als volgt:

Zoek een WiFi-netwerk op uw apparaat

Kies Airport Weeze WLAN

Op de startpagina van Airport Weeze WLAN kunt u kiezen voor FREE WIFI of Premium WIFI.

Met FREE WIFI kunt u 60 minuten lang gratis gebruik maken van het WiFi netwerk.
De luchthaven biedt passagiers en bezoekers 60 minuten per dag gratis internet.
Wie langer dan 60 minuten wil surfen kan na afloop gebruik maken van het snelle PREMIUM WIFI netwerk. De kosten hiervoor zijn € 5,- voor 1 uur / € 10,- voor 3 uur / € 15,- voor 24 uur.

PREMIUM WIFI biedt een snelle internettoegang, ook voor downloads, streaming of VoIP.
Het PREMIUM WIFI netwerk van servicepartner BBG kost  € 5,- per uur, € 10,- voor 3 uur en € 15,- voor 24 uur.

*Alle prijzen zijn incl. BTW

Betaalmogelijkheden

Betaling is mogelijk met uw creditcard; master of visa.

Daarnaast bestaat de mogelijkheid om contant te betalen, dit kan aan de informatiebalie in de terminal. Hier kunt u internet toegangscodes kopen voor het snelle PREMIUM WIFI netwerk.

Internet PCs

Zowel in de vertrekhal als in het openbare gedeelte van de terminal staan meerdere internetterminals. Kosten hiervoor zijn 1€ per 10 minuten.

Boek hier uw luchthaven taxi
Arnhem Weeze Airport met het voordeligste tarief!

Hier kunt u uw tarief berekenen en meteen een taxi Arnhem Weeze Airport bestellen