Taxi Arnhem Köln Bonn Airport tegen het laagste tarief.

Taxi naar Köln Bonn Airport vanuit Arnhem nodig?

Taxi Danny Arnhem is dé luchthaven service voor de regio Arnhem. Snel en comfortabel naar alle luchthavens en altijd de scherpste tarieven. 
 
 

Staat uw vliegveld er niet bij? Vraag ons gerust om een aanbieding op maat naar alle luchthavens in Europa

Wij bieden u de voordeligste taxi service van de regio Arnhem voor vervoer van en naar diverse luchthavens nationaal en internationaal. Wanneer u reist met Taxi Danny Arnhem dan bent u verzekerd van een comfortabele reis tegen een laag tarief. Al meer dan 15 jaar brengt Taxi Danny u veilig naar alle bestemmingen. Taxi Danny Arnhem staat 24/7 voor u klaar. U geeft ons uw vluchtnummer en wij zorgen dat we op het moment dat u landt klaar staan om u weer snel en veilig naar huis te brengen. Boek meteen uw vervoer naar uw luchthaven

Reserveren = korting! 65% korting op alle ritten naar vliegvelden!

Taxi Danny Arnhem is dé Köln Bonn Airport service voor de Regio Arnhem. Taxi Arnhem Köln Bonn Airport tegen het laagste tarief.

Met Taxi Danny Arnhem begint uw reis naar Köln Bonn Airport in alle luxe

Taxi Danny Arnhem beschikt over diverse auto’s en taxibusjes. Zo kunnen we u altijd snel en comfortabel naar het vliegveld brengen. Onze taxi’s zijn voorzien van alle luxe en onze chauffeurs zijn erop getraind om u zo comfortabel mogelijk naar uw bestemming te vervoeren. Luxe hoeft niet duur te zijn. Bij Taxi Danny Arnhem gaat iedereen als een VIP op reis.Taxi Danny Arnhem, de Taxi Arnhem Köln Bonn Airport specialist staat voor u klaar.

Taxi Danny Arnhem verzorgt vervoer naar o.a.: Schiphol AirportRotterdam The Hague AirportEindhoven AirportLelystad AirportBrussels AirportWeeze AirportDüsseldorf Airport en Frankfurt Airport

Onze taxi’s zijn van recent bouwjaar en voorzien van alle gemakken zoals:

  • navigatie,
  • airconditioning,
  • extra beenruimte,
  • lederen bekleding
  • Rookvrij
Goedkoopste luchthaven service van Arnhem - Taxi Danny Arhem
Goedkoopste luchthaven service van Arnhem - Taxi Danny Arhem
Goedkoopste luchthaven service van Arnhem - Taxi Danny Arhem

Informatie over Köln Bonn Airport

Plattegrond van Köln Bonn Airport

Download de volledige plattegrond hier

Gratis WLAN

Per direct kunnen alle passagiers en bezoekers overal op Keulen Bonn Airport gratis en zonder tijdsbeperking op het internet surfen. U kunt 24 uur per dag en zonder ingewikkelde registratie gebruik maken van het WLAN aanbod. Keulen Bonn Airport is de eerste en vooralsnog de enige Duitse luchthaven, die haar passagiers deze service gratis en in deze omvang ter beschikking stelt. Het aanbod geldt zowel voor het voor publiek toegankelijke gebied in de terminals als voor de gates en wachtruimtes na de veiligheidscontrole.

Gebruikers moeten zich slechts eenmaal ter plaatse registreren. Alle voor WLAN geschikte eindapparaten zoals smartphones, laptops of tablet-pc’s met alle gangbare browsers kunnen gebruik maken van dit aanbod.

De samenwerkingspartner voor deze service op Keulen Bonn Airport is FairSpot Unternehmensgruppe. Deze biedt het gratis draadloze netwerk aan en exploiteert dit. De passagier selecteert het WLAN-net “FairSpotPublic”, opent de internetbrowser en klikt op de begroetingspagina op “Hier gratis registreren”.

De gegevens van de gebruiker zijn door de gehanteerde coderingstechnologie voor de volle 100% beschermd. FairSpot is bijzonder klantvriendelijk door af te zien van reclame van derden. Uploads voor het gebruik van ruilbeurzen zijn niet mogelijk.

Zo werkt het

Het enige wat u nodig heeft is een apparaat dat geschikt is voor WLAN (laptop, smartphone, tablets, etc.):

  • Selecteer het draadloze netwerk “AIRPORT FREE WIFI”
  • Open de internetbrowser. Daarna verschijnt de begroetingspagina. Klik op “hier gratis registreren”.
  • Vul de velden (voornaam en achternaam) in. Gegevensbescherming, algemene voorwaarden en disclaimer zorgvuldig lezen en accepteren.
  • Klik op de button “verdergaan”.

Dat is alles. Hartelijk gefeliciteerd en veel plezier bij het surfen.

Boek hier uw luchthaven taxi
Arnhem Köln Bonn Airport met het voordeligste tarief!

Hier kunt u uw tarief berekenen en meteen een taxi Arnhem Köln Bonn Airport bestellen