Taxi Danny Arnhem

Een wedstrijd of evenement in het GelreDome, maar u wilt niet zelf rijden?

Taxi Danny Arnhem brengt u en uw vrienden snel en comfortabel naar het GelreDome in Arnhem. Altijd voor het scherpste tarief.
Bekijk de agenda van het GelreDome in Arnhem hier

Met Taxi Danny Arnhem begint de wedstrijd of het concert in alle luxe

Taxi Danny Arnhem beschikt over diverse auto’s en taxibusjes. Zo kunnen we u en uw familie altijd snel en comfortabel naar Burgers’ Zoo brengen. Onze taxi’s zijn voorzien van alle luxe en onze chauffeurs zijn erop getraind om u zo comfortabel mogelijk naar uw bestemming te vervoeren. Luxe hoeft niet duur te zijn. Bij Taxi Danny Arnhem gaat iedereen als een VIP op reis. Taxi Danny Arnhem staat voor u klaar.

Onze taxi’s zijn van recent bouwjaar en voorzien van alle gemakken zoals:

  • navigatie,
  • airconditioning,
  • extra beenruimte,
  • lederen bekleding
  • Rookvrij
Vitesse aan het werk in de GelreDome
Normaal aan het werk in de GelreDome
Goedkoopste luchthaven service van Arnhem - Taxi Danny Arhem
Goedkoopste luchthaven service van Arnhem - Taxi Danny Arhem
Goedkoopste luchthaven service van Arnhem - Taxi Danny Arhem

informatie over het GelreDome

GelreDome is een stadion in Arnhem, gebouwd tussen 1996 en 1998. Het stadion is vernoemd naar het Gelre, een vroegere Hertogdom. De stad Arnhem was tussen 1543 en 1795 hoofdstad van dit Hertogdom. Het stadion wordt doorgaans gebruikt als thuishaven van voetbalclub Vitesse, maar biedt ook plaats aan evenementen als popconcerten, congressen en beurzen

Nieuwe technieken in het GelreDome

Bij de opening was GelreDome één van de modernste stadions ter wereld waarbij het van begin af aan de bedoeling was om evenementen en concerten te huisvesten. Elementen die hier een belangrijke rol in speelden waren het schuifdak, het verschuifbare veld en de mogelijkheid om de gehele locatie te verwarmen.

Het dak bestaat uit twee enorme lichtdichte koepels (dome is het Engelse woord voor koepeldak), die desgewenst kunnen worden geopend of gesloten. De 167 meter lange schalen rijden over een op de kopwanden bij de tribunes en op de inhangliggers daartussen gelegde rails. Samen met de Amsterdam ArenA is GelreDome het enige stadion in de Benelux waarvan het dak open en dicht kan.

Een ander kenmerk is het verschuifbare veld. Onder de Zuidtribune (die in tegenstelling tot de andere tribunes van staal is gemaakt) zit een gat van 85 meter, waar het veld – dat in een 11.000 ton zware betonnen bak ligt – in zes uur onderdoor schuift naar het naastgelegen terrein. Dit gaat over 16 lange glijbanen, met behulp van een aantal hydraulische systemen. Hierdoor komt er meer zon op het gras, en heeft het niet te lijden onder de vele concerten die er plaatsvinden.