Taxi naar Linge Hotel Elst

Met Taxi Danny Arnhem arriveert u uitgerust in het Linge Hotel Elst.

Taxi Danny Arnhem brengt u en uw gezin snel en comfortabel naar het Linge Hotel in Elst. Altijd voor het scherpste tarief.
Linge Hotel Elst
Linge Hotel Elst
Linge Hotel Elst

Met Taxi Danny Arnhem begint uw verblijf in Linge Hotel Elst in alle luxe

Taxi Danny Arnhem beschikt over diverse auto’s en taxibusjes. Zo kunnen we u en uw familie altijd snel en comfortabel naar Burgers’ Zoo brengen. Onze taxi’s zijn voorzien van alle luxe en onze chauffeurs zijn erop getraind om u zo comfortabel mogelijk naar uw bestemming te vervoeren. Luxe hoeft niet duur te zijn. Bij Taxi Danny Arnhem gaat iedereen als een VIP op reis. Taxi Danny Arnhem brengt u comfortabel en snel naar het Linge Hotel Elst

Onze taxi’s zijn van recent bouwjaar en voorzien van alle gemakken zoals:

  • navigatie,
  • airconditioning,
  • extra beenruimte,
  • lederen bekleding
  • Rookvrij

Linge Hotel Elst

Linge Hotel Elst is een rustig gelegen – in het centrum van Elst, midden in de Betuwe tussen Arnhem en Nijmegen – comfortabel, jong en modern familie hotel.

Elst ligt in een prachtig omgeving voor zowel fiets- als wandeltochten langs de rivieren Linge, Waal of (Neder)Rijn. Daarnaast bevindt het Linge Hotel Elst zich middenin het typisch Betuwse landschap met fruitbomen en uitgestrekte velden.  Elst vormt het kloppende hart van Park Lingezegen.

Het centrum van Elst  heeft nog de echte dorpse charme en trekt wekelijks vele bezoekers uit de omgeving.

Linge Hotel Elst behoort tot de 10 best gewaardeerde hotels van Nederland. In 2012 was Linge Hotel Elst al genomineerd voor schoonste hotel van Nederland met een eervolle vermelding binnen de landelijke top 5. Het hotel in combinatie met het restaurant is  zeer geschikt voor een korte vakantie, zakenreis of vergadering.

Goedkoopste luchthaven service van Arnhem - Taxi Danny Arhem
Goedkoopste luchthaven service van Arnhem - Taxi Danny Arhem
Goedkoopste luchthaven service van Arnhem - Taxi Danny Arhem