Taxi naar Hotel Klein Zwitserland in Heelsum

Met Taxi Danny Arnhem arriveert u uitgerust in het Hotel Klein Zwitserland.

Taxi Danny Arnhem brengt u en uw gezin snel en comfortabel naar het Hotel Klein Zwitserland in Heelsum. Altijd voor het scherpste tarief.
Linge Hotel Elst
Hotel Klein Zwitserland Heelsum
Hotel Klein Zwitserland Heelsum

Met Taxi Danny Arnhem begint uw verblijf in Hotel Klein Zwitserland in alle luxe

Taxi Danny Arnhem beschikt over diverse auto’s en taxibusjes. Zo kunnen we u en uw familie altijd snel en comfortabel naar Burgers’ Zoo brengen. Onze taxi’s zijn voorzien van alle luxe en onze chauffeurs zijn erop getraind om u zo comfortabel mogelijk naar uw bestemming te vervoeren. Luxe hoeft niet duur te zijn. Bij Taxi Danny Arnhem gaat iedereen als een VIP op reis. Taxi Danny Arnhem brengt u comfortabel en snel naar Hotel Klein Zwitserland in Heelsum

Onze taxi’s zijn van recent bouwjaar en voorzien van alle gemakken zoals:

  • navigatie,
  • airconditioning,
  • extra beenruimte,
  • lederen bekleding
  • Rookvrij

Hotel Klein Zwitserland in Heelsum

Hotel Klein Zwitserland is een in chaletstijl gebouwd hotel vlakbij Arnhem. Het is een kleinschalig hotel  midden in de natuur. Vlak naast het hotel is de golfclub Heelsumse Veld gevestigd. Binnen vindt u een overdekt zwembad en sauna en in het Restaurant De Kriekel worden gerechten bereid met klassieke methoden, maar met volop moderne invloeden. Ook vindt u het al 46 jaar op rij met een Michelin ster bekroonde toprestaurant De Kromme Dissel in een authentiek Oudsaksische boerderij.

Goedkoopste luchthaven service van Arnhem - Taxi Danny Arhem
Goedkoopste luchthaven service van Arnhem - Taxi Danny Arhem
Goedkoopste luchthaven service van Arnhem - Taxi Danny Arhem